"Even een testritje maken in Farming Simulator"

Farming Simulator is important enough that some firms even launch products at the same time as the game is updated. Search for news about Göweil, and you’re just as likely to find details of the nine products in the Farming Simulator update pack released last week as coverage of its hay balers in the real world.

In de gamingwereld wordt Farming Simulator 23 en diens voorgangers met de nek aangekeken. Net zoals andere alledaagse simulatoren zoals die van de brandweer en vrachtwagentransport. Maar ondertussen zijn de simulaties zo goed geworden dat ze in het geval van Farming Simulator gebruikt worden door échte boeren om thuis een testrit te kunnen maken met de nieuwste voertuigen, voordat ze deze aanschaffen. Een virtuele showroom, die ervoor zorgt dat de producenten van de voertuigen in de rij staan om hun nieuwste modellen in de game te krijgen.

Aanschouw! De daadwerkelijke versie van de metaverse die jan-en-alleman ons wilt verkopen, maar vrijwel niemand kan uitleggen omdat het niet sexy genoeg is.